از اواخر سال 1398 افتخار داشتیم به عنوان دبیر باشگاه دانشگاهیان خانه صنعت و معدن خراسان رضوی به مدت دوسال فرآیند هایی را برای ارتباط دانشگاه و صنعت فراهم نماییم. دانشگاه برای کارخانه و کارخانه برای دانشگاه پلتفرمی طراحی شده برای تحقق این ارتباط است.

درباره باشگاه دانشگاهیان خانه صنعت و معدن:

باشگاه دانشگاهیان خانه صنعت و معدن خراسان رضوی با هدف ایجاد یک فضای تعاملی و مدون جهت ارتباط واحد های صنعتی و دانشگاه های ممتاز خراسان شکل گرفته است . از همین رو با توجه به احساس نیاز در خصوص شتابدهی و مسیر سازی برای ایده ها و تیم های دانشجویی و همچنین آشنایی بیشتر واحد های صنعتی با مسیر های نوآوری و ایجاد واحد های خلاق ، باشگاه دانشگاهی به همراه شتابنده تریگ آپ بر آن شدند تا با ایجاد رویداد هایی با عنوان دانشگاه برای کارخانه، تسهیلگر ارتباط این دو بخش باشند. دانشگاه و کارخانجات با توجه به اهمیت توسعه تولید ملی امروزه پیش تر از هر زمان دیگری نیاز به همکاری و تعامل را در خود یافته اند و این رویدادها آغاز راهی بر مسیر بلند تحقق تولیدات به روز و با کیفیت ملی است.

چگونه مسائل کارخانجات توسط دانشگاهیان حل میشود؟

در طی این رویداد ها واحدهای صنعتی و تولیدی در قالب محور های تبیین شده ، مسائل خود را مطرح می نمایند. مسائل مطرح شده توسط کمیته علمی ، به صورت شفاف و قابل درک برای دانشجویان، ایده پردازان و استارتاپ ها تبیین می شود تا بهترین راه حل ها را از سوی این جامعه دریافت گردد.

در ادامه، تیم های استارتاپی و دانشجویی و یا صاحبان ایده از طریق ثبت نام در رویداد اولیه و پس از شرکت در رویداد شناخت مسائل ، ایده های خود را ارائه میدهند. پس از داوری، ایده های برتر با کمک داوران و نماینده کارخانجات شناسایی شده و به مرحله بعد راه پیدا میکنند.در صورتی که تیمی اعلام نماید که درحال حاضر راه حل آماده ای برای یکی از چالش ها میتواند ارائه دهد، پس از بررسی اولیه، به هم رسانی (match making) بین تیم موردنظر و کارخانه برقرار می گردد. در صورتی که ایده ها نیاز به تکمیل راه حل داشته باشند، ایده پردازان، در رویداد بوتکمپ آموزشی شرکت خواهند کرد و زیرنظر منتورها و نمایندگان کارخانجات، به تشکیل تیم و تکمیل ایده خود می پردازند. در پایان رویداد، تیم ها زیر نظر منتورهای دانشگاه برای کارخانه ، به تکمیل بوم های کسب و کار می پردازند و طرح های خود را به داوران ارائه می دهند. در اختتامیه رویداد از تیم های برتر تقدیر به عمل می آید و همه تیم های شرکت کننده گواهینامه حضور در این رویداد را دریافت میکنند.

لازم به ذکر است در طی اجرای این رویداد جهت تسهیل فرآیند برگزاری، تدقیق مسائل و کسب آمادگی جهت ارائه چالش ها توسط نماینده کارخانه ، یک منتور متخصص به هر کارخانه معرفی می گردد.

روش اجرایی :

  • برگزاری جلسات احصا و تدقیق مسائل کارخانجات
  • تعیین محورها
  • فراخوان عمومی
  • برگزاری رویداد ارائه مسائل
  • داوری اولیه
  • برگزاری بوتکمپ آموزشی
  • انتخاب تیم های برگزیده
  • برگزاری جلسات B2B


0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

Avatar placeholder

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *